HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Thursday, January 10, 2019

Hello 2019 and I Need To Write This

Bismillah.

Assalamualaikum & Hai semua.


Ya ampun, we are already in 2019, day 10. Rasa macam 'eh, apsal sekejap sangat'. Gembira? That's not the point. Gembira, seronok, teruja, sedih, tak semangat, bukanlah penentu untuk kita tidak berganjak dari 2018. Let bygones be bygones kata tok moyang aku. The memories especially the good ones will always in our mind and hope we will be better this year.

Tak nak taip banyak sebab you can read my welcome message here. Hahahaha, dasar pemalas di awal tahun.

Banyak benda nak buat recap but let me take a breath first. Semput nafas awal-awal tahun ni. 

Kalau korang tengah boring, boleh baca my 2018 Goals yang kebanyakannya aku tak dapat nak accomplished. Dah, dah, tak ada masa nak sedih-sedih. Moving forward bak kata Toyota.

I will write more soon. Please pray hard for me to be extra hardworking this year. Thank gais.

Take care & bye.

xoxo,
sheayang

2 comments:

  1. Aamiin. Chaiyok chaiyok kak SheAyang! hehehe. akak dah 10 hari tak update nii, waiting~ kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maceh dik. Hahaha. Adoi, kemalasan melanda ni. Ampunnn....

      Delete