HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Wednesday, June 25, 2014

#80 : How's my baby look like at this stage?

Bismillah.

Syukur Alhamdulillah I'm in my 34 weeks of pregnancy. InshaAllah 6 weeks more to go. Stay strong baby stay strong!

Eksaitednya perasaan cuma Allah je yang tahu especially bila rasa dia bergerak-gerak kat dalam. As a mother-to-be, kau dah start ada instinct why your baby is moving. Maybe sebab dia lapar atau tengah main-main, tengah mengeliat ke tengah menari ke. Ahakz. Pukul berapa dia aktif pun kau dah boleh agak sebab tu rutin yang terjadi sepanjang perjalanan dia dalam perut kau. Excited, huh?

Ya, bila aku rindu, aku start buka BabyCenter, tengok video dan senyum sorang-sorang. But it's gonna ends soon.


Tak kisah la bila akan berakhir. Cuma for preggy mommies out there, enjoy your pregnancy while it lasts! 

Till then.

XOXO,
sheAYANG