HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Thursday, July 28, 2016

#NakPenuhkanBloglist 1

Bismillah.

Salam Hari Khamis semua. Kenyangnya perut tidak terhingga selepas melantak banyak di jamuan raya di tempat kerja. Huhuhu.Kena la menghadap kebuncitan perutku ini. Ala, who cares? Pakai je baju besar kasi selindung sikit lelemak kental tu.


Seperti tajuk di atas, kalau tengok bar belah kiri bawah sekali tu memang dah ada tulis 'My Bloglist' tapi masih kosong lagi. Belum ada penghuni. Dengan itu, marilah tolong saya penuhkan ia, anda mampu mengubahnya.

Saya belum decide nak letak berapa limit blog nak letak. Cuma permohonan dibuka sehingga hari Isnin depan (1 Ogos 2016). Merdeka! Hihihi.

Caranya mudah saja.

Klik button 'Follow' blog saya dan kemudian tinggalkan URL blog anda di ruangan komen. Simple, kan?

Harap ramai la join sebab nanti senang saya nak blogwalk sekali. Yehuuu...

XOXO,
sheayang

6 comments

July 28, 2016 at 3:57 PM

Siqah nak join. Hehe.. Dah lama follow SA.

Link blog siqah: http://siqahiqa.blogspot.com

July 31, 2016 at 5:20 PM

jemput~ =)

http://at-tarmizi.blogspot.my/

August 1, 2016 at 11:24 AM

Terima kasih. Nanti saya masukkan dalam list ye.

August 1, 2016 at 11:24 AM

Terima kasih. Nanti saya masukkan dalam list ye.

August 5, 2016 at 4:15 PM

Salam kenal.. dah follow #95

http://www.mamajue.com/

August 12, 2016 at 2:03 PM

Okey, akak follow!

This is my blog ~ https://mummydearie.blogspot.my/

Akak singgah balas kunjungan ni sebenarnya ~_^

Post a Comment