HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Friday, December 5, 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman

Bismillah.

Amboi. Join segmen. First time chuols. Sebelum ni kena tagged untuk Liebster Award je. Oleh kerana blogger kat Malaysia ni peramah lagi baik hati, apalah salahnya kita kasi support sikit.

Nanti bila turn aku buat segmen, harap-harap ada yang join. Kalau tak, memang malu oiii.   Ahahaha...


Cik Iman ni pun aku baru kenal. Baik orangnya macam aku jugakkk... Ehehehe... Kasi up diri sendiri supaya orang meluat. Boleh tengok gelagat Imam Jr since Cik Iman ni aku boleh kategorikan sebagai Mommy Blogger. Gittew...

Aku ni entah bila nak update pasal Maryam. Entry experience masa deliver pun pending lagi. Eheks...

Eh. Terbebel sudah. Jadi, ayuhlah blogwalk until mencari teman. :)

Jadi, saya tag saya tag saya tagggg....

Done! :)

XOXO,
sheAYANG

21 comments

December 5, 2014 at 9:51 AM

Sempat pulak dia puji dia *kembang hidung sikit wakakakaka*

Thanks masuk segmen <3

December 5, 2014 at 11:40 AM

Sama2 kasih. Hehehe...

December 5, 2014 at 3:45 PM

dari segmen yg sama :)

http://ummiammararif.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 5, 2014 at 5:39 PM

Says dah terjah. Terima kasih sudi drop by blog ni.

December 5, 2014 at 8:04 PM

selamat bersegmen

December 5, 2014 at 8:45 PM

Maceh mama myja. Jom join skali. :)

December 6, 2014 at 5:05 AM

Hai.. Salam kenalan.. Done folliw sini no. 64
Klu sudi jom follow me back.. Leh kita saling kunjung mengunjung pasni..

http://tengkubutang.blogspot.com/

December 7, 2014 at 2:52 PM

ina bw :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 7, 2014 at 11:25 PM

mekaceh. saya follow back! :)

December 12, 2014 at 11:35 AM

bw. salam kenal ;)

December 12, 2014 at 2:31 PM

Dari segmen yang sama :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 15, 2014 at 9:21 PM

singgah sini :D

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 22, 2014 at 1:35 AM

Assalamualaikum.. dr segmen yg sama. Selamat berkenalan :-)

Jemput singgah blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

December 23, 2014 at 11:07 AM

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

December 23, 2014 at 10:10 PM

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 23, 2014 at 11:34 PM

Datang bw dan follow 74+ :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 26, 2014 at 2:48 PM

singgah from the same segmen ;)

colourfulliferainbow.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

December 31, 2014 at 3:25 PM

datang sini sambil follow ;D jum singgah blog sy pulak http://ijahoney.blogspot.com/

December 31, 2014 at 5:09 PM

singgah dari segmen yg sama follow #76 :)

http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

January 1, 2015 at 10:17 AM

datang melawat... dari segman yg sama...

http://bicarainnadisini.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

January 4, 2015 at 11:04 PM

singgah dari segmen sama sini :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

Post a Comment