HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Thursday, September 11, 2014

Rasa Tercabar

Bismillah.

Maryam kejut aku. Dah time untuk dia menyusu. Aku ni kalau dah bangun, payah plak nak tidur balik. Aku dok ulit-ulit anak, dia pun tak layan. Jadi, aku update la sikit apa yang mampu.

Update thru phone ni memang mencabar la. Kau nak edit pun setakat nan hado. Redho je mampu.

Sejak join group Kelab Blogger ni, notifications selalu masuk bertalu-talu. Naik kejang jari nak scroll atas bawah. Tapi Alhamdulillah, banyak juga dapat belajar.

Dah dasar keturunan pantang dicabar, aku tengok depa dok hashtag Cabaran 30 Hari, aku pun try tanya otai-otai macamana nak join. Apa lagi, depa bagi green light untuk join. Tapi belum sempat nak post entry. Mungkin esok baru mula. Takpe, pelan-pelan kayuh. Asal konsisten.

Aku tengok senarai tajuk yang depa bagi ni, boleh tahan tahap mencabarnya. Apa-apapun kita cuba je buat. Anak cucu nak baca esok ni. Hehehe...

Okay. Gerak dulu la. :)

#Cabaran30Hari
#KelabBloggerBenAshaari


XOXO, sheAYANG

2 comments

September 11, 2014 at 9:29 AM

As slm..join la..akak hr tu backdate cbrn 1-4..pastu baru up to.date
p/s : dear, akak nominate awak utk Liebster Award ye..sila singgah blog akak..:-)
http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

September 12, 2014 at 3:12 AM

Wslm. Baru sempat nak update ni. Sama-sama join. Hehehe

Post a Comment