HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Friday, November 25, 2016

I Love My Mary Kay ♥

Bismillah.


Puas hati menang cabutan bertuah selepas program berlangsung. Orang yang terakhir yang dapat ye. Kira macam menang Grand Prize la ni. Teka apa hadiahnya? :P

Mary Kay Waterproof Mascara. Harga, rahsia-lah!

Masa diumumkan sebagai pemenang bertuah, kena berdiri dan sebut "I  My Mary Kay".

Memang mengidam nakkan mascara tu since mascara sedia ada dah mengering dan another favourite mascara dah sedekah kat kakak. So kind, kan?

Cerita sehari sebelum program ni berlangsung, pengarah program pujuk aku join sekali tapi aku macam berat hati sebab dah dekat nak audit dan tambah pula aku kena buat kerja seorang diri. Tak ada orang bantu.

Aku cakap dengan dia, pusing dulu nanti datang semula. Hahaha. And yes, she came back. Jadi, aku pun setuju dan daftarkan diri.

This is not my first time join grooming class under Mary Kay. Before this, I went to somewhere in Lobak, Seremban and also Ampangan. Both, personal class. Bayaran masa tu cuma RM10 sebab belajar basic sahaja. It was like 5 or 6 years ago. Sekarang dah up RM5 lagi. 

Seronok belajar grooming ramai-ramai ni. We share experiences and the most important, boleh gelakkan orang lain kalau mekap tak lawa. Jahat!

Kalau ada advanced class, memang nak join. Sebab masih fail lagi bab nak lukis kening. Mary Kay, I really love your products but I don't have enough money to buy all. :p

Lip Mask ke Lip Scrub entah memang best sangat. Harus dapatkan satu! Eh.

Okay, penutup. I really hope UEEC UCAM akan terus berkembang dan menawarkan program-program yang lebih menarik untuk staff belajar. Bukan program yang berbentuk teori, tapi program yang berbentuk kemahiran. Otak dah tepu nak absorb segala data dan nota. Hahaha.


Tak dapat nak compare Before & After
Sekian.

XOXO,
sheayang

3 comments

November 28, 2016 at 2:10 AM

Beli masa black friday sale best ni.. Boleh jadi wish list year end sale pulak

http://www.fatindays.com

November 28, 2016 at 4:10 PM

@Fatin Days Hihihi. Best kan dapat beli barang mahal time sale.

December 18, 2016 at 2:12 PM

pernah sekali tengok katalog mary kay, tu pun sbb kwn jual. muka2 hasil makeup mary kay mmg lawa.

Post a Comment