HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Wednesday, January 27, 2016

Pending

Bismillah.

Banyak cerita pending kat draft. Banyak juga yang stuck dalam kepala otak. Tapi takpe, bukan semua boleh/kena share dekat sini. Simpan sendiri je la. Hehehe.

Bila duduk sorang-sorang sambil tatap wajah anak, rasa sayu kot. Teringat kat mak. Sejak dari Ibu ni, asyik nak touching je. Kadang-kadang kalau baca qoute kat timeline FB pun air mata dah bergenang dah. Kalau kena time kat office, cepat-cepat capai tisu atas meja. Kalau dah emergency sangat, hujung baju/tudung la jadi mangsa. Kikiki...

Haishhh... Hilang idea dah nak merepek since saja drop by blog ni taknak bagi sepi. Baru je hilang 1 followers hari ni. Maknanya, blog ni semakin membosankan la ye.

Takpe takpe. Nanti kita serikan lagi. Till then. 

XOXO,
sheayang

4 comments

January 28, 2016 at 7:25 AM

Sama la kita..byk entri dlm draft...hihi...psl follower tu akk rasa mmg google tgh buat 'pembersihan' kot..maybe utk akaun yg x aktif...sbb akk punya pun dh berkurang 4 org..smlm tgok mber buat entri pun sama..

January 29, 2016 at 8:05 PM

sekarang ni mmg mslh follower berkurng. byk jgk blog jd mcm tu. huhu.. apa2 pun, keep strong ye kak.. :)

February 4, 2016 at 3:43 PM

Mungkin juga tu. Ntah la. Teruskan menulis ye. ;)

February 4, 2016 at 3:44 PM

Hehehe. Sedih la camni. Strong strong yeehaaa...

Post a Comment