HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Wednesday, January 6, 2016

It's 2016!

Bismillah.

Hi semua. Sungguh saya kelewatan menaip entry ini. Maklumlah, bahagia rasanya berada pada tahun 2016. Hahaha. Poyo sangat okay!

Dah enam hari berada dalam tahun baru. Taklah janggal mana. Menulis/menaip pun tak tersasul tulis 2015. Alhamdulillah, diberi ingatan yang kuat dari Allah.

So, what's up? Azam baru? Nayyy... Basi dah tu.

Azam saya cuba untuk menulis di blog indah tapi sepi ini. Tapi first day je dah failed. Hihihi. Allah masih sayangkan saya dan orang di sekeliling saya. Dia bagi masa ngam-ngam je untuk nikmati hidup ini. Takkan saya nak sia-siakan untuk perkara yang kurang penting. 

Ya, online tu kurang penting sebenarnya. Jangan marah. Ini hakikat.

Untuk wanita yang belum berumahtangga dan ada anak, you can still enjoy online life. Untuk mak-mak macam saya ni, elok lagi kehidupan offline. Banyak benda nak share virtually, tapi seperti yang saya dah mention, masa tu terhaddddd...

Okay. Okay. Need to catch up other things. See you then.

Happy 2016 :)

XOXO,
sheayang

2 comments

January 6, 2016 at 5:16 PM

selamat tahun baru :)

January 7, 2016 at 11:30 AM

Thank you. :)

Post a Comment