HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Monday, July 27, 2015

Rindu Mereka :(

Bismillah.

Aku tak tau mana nak transfer rasa kerinduan pada mereka. Jadi, ada baiknya aku lekatkan pada blog yang lapuk ni.

Cuti raya yang lama sebenarnya menyeksa aku. Dah terlampau attached dengan kampung. Ini la padahnya. Sana sini rindu. Sana sini terbayang muka saudara mara. Sana sini teringat kawan-kawan lama yang tak sempat nak pi jumpa. Allahu, hanya Dia je yang tau rasa rindu ni camner.

Bila kita dah mula dewasa, dah membina keluarga sendiri, kita akan ada kurang masa untuk yang lain. Hari Raya adalah hari penyatuan, hari mengeratkan silaturrahim, takkan nak lepaskan peluang indah ni kan. Datang pun setahun sekali je.

Sabtu hari tu wedding cousin aku. Bila dah berkumpul ramai-ramai tu rasa riuh la kan. Suka la aku time tu. Lepas tu nak hadap efek merana ni makan masa seminggu. Nak get back to normal life tu hazab wehhh...

Tolong la. Macam mana nak teruskan hari-hari mendatang ni? Huhuhu.

Okay la. Nak nangis kat tepi bucu katil. Eh, silap, kat opis ni. So, nak nangis tepi lemari la.

Lastly, SHRMZB. Chillaxxxx!!!

XOXO,
sheAYANG