HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Monday, September 15, 2014

Cabaran 30 Hari [Hari 8] - 5 Lagu Cinta Kegemaran SheAyang


Bismillah.

Alamak. Task hari ni dia minta lagu cinta la plak. Nasib baik la ada favourite songs masa bercinta dulu. Eh, dulu je? Hehehe...

Lagu cinta ni kena la evergreen. Sebab cinta tu takkan nak dikenang sekejap-sekejap. Mesti nak ingat sampai akhir hayat, ye dak?

1) My All [Mariah Carey] - Aku rasa almost semua perempuan kemain touching kalau dengar lagu ni. Rasa nak menitik airmata pun ada. Feeling habis bak ang.

2) Only One [Yellowcard] - Lagu paling aku suka sebab tak jiwang sangat muzik dia tapi deep kot liriknya. Ouch!

3) First Love [Utada Hikaru] - Amboi! Yang ni lagu wajib nyanyi kat karaoke. Mengenang kisah cinta pertama. Chewahhh.. Kalau bukan cinta pertama pun sesuai kot. Comel!

4) Relaku Pujuk [Spider] - Lagu ni kalau rasa-rasa nak merajuk, sangat la sesuai. Suruh boyfie nyanyi lagu ni lekas-lekas. Confirm cepat cool down. Kah kah kah.

5) The Reason [Hoobastank] - Siapa yang tak suka lagu ni? Tipu sangat hokeh! Hehehe...

Banyak lagi lagu yang aku suka. Tapi kalau nak list down semua makan masa 7 hari 7 malam juga ni. :)

Apa lagi. Enjoy!

#Cabaran30Hari
#KelabBloggerBenAshaari

XOXO,
sheAYANG

3 comments

September 16, 2014 at 11:44 AM

Selamat mengikuti cabaran 30 hari..

tahniah anda ada blog yg banyak info
jemput blogwalking

www.yatiadam.com

September 18, 2014 at 7:48 PM

also like first love song

Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

September 18, 2014 at 11:30 PM

lagu favourite saya you're my everything ;)

Jemput blogwalking : http://sweetmom83.blogspot.com

Post a Comment