HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Tuesday, April 22, 2014

#56 : Tak semena

Tak semena nak update entry memalam gini. Selalu kalau ada benda nak share, saja je scheduled-kan. Sebab tahu time camni memang dah selamat atas katil.

Esok ada check-up tapi baby dok menendang sejak dari lepas makan malam tadi. Ada yang tak kena ke?

Nak kata lapar, dah bagi makan. Tapi makanan tu pedas sangat kottt... Sesedu jadinya anak Ibu ni ye. Sorry sayang.

Cuaca sejak akhir-akhir ni memang panas je bila malam. Kadang-kadang husband tengok pun rimas. Jadi dia pun faham la. Kena angkat lagi satu kipas bawa masuk dalam bilik.

Dah la. Nak pergi minum susu. Entah pukul berapa dapat lelap nanti ni. Haishhh...

XOXO


sheAYANG