HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Sunday, April 13, 2014

#45 : Bertukar karier


Hola Hola...

Amboi, buang tebiat nampaknya.

Okay, whatever!


The picture explains everything. I mean my new life. Except for the baby, not yet. Ahahaha...

Ye la, sebelum ni, kerja  dalam pejabat, duduk dalam air-cond. Time balik, kat rumah mak dah siap masak. Tinggal nak makan je. Sekarang dah totally different. Bangun pagi, buat breakfast, kejut suami bangun gi kerja, hantar suami depan pintu, cuci kain baju, masak, kemas rumah, tunggu suami depan pintu rumah, bla bla bla... Rutin yang sama setiap hari. So, kadang-kadang memang tak ada masa untuk diri sendiri kecuali waktu mandi. Kih3...

Hey!

Memang boring. Untuk orang macam aku. Takkan nak duduk saja. Jadi aku kena cari alternatif lain sebagai penghibur hati. Ada banyak benda dalam waiting list aku tapi nak laksanakan tu takes some time juga kan.

Okay. Got to go!

XOXO,
sheAYANG