HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Monday, August 24, 2020

Oryn Skincare

Bismillah.

Assalamualaikum & Hai semua.

Kulit muka ni siapa je yang tak sayang, kan? Berhabis berpuluh beribu pun sanggup. Masalahnya, nak cari skincare yang sesuai tu bukan senang ye gais.  Pening kepala dok try macam-macam last last breakout juga, pedihnya tu di sini *tangan di dada*

Hati macam nak cuba produk keluaran tempatan, dan akhirnya berjodoh dengan Oryn Skincare. 

Nak tahu apa yang best sangat?

Dalam satu set ni ada 3 item iaitu :-

๐ŸŠ Hydrabright Cleanser
๐ŸŠ 5 in 1 Hydrabright Moisturizer
๐ŸŠ Clear Gel for Acne. 

Oryn Hydrabright Cleanser
Diformulasikan untuk membantu membersih, menghidrat dan mencerahkan kulit.
Pembersih yang tiada buih ini memastikan kulit anda berapa pada tahap kelembapan yang optimum.

Oryn Clear Gel
Berfungsi untuk merawat jerawat dan cela di kulit muka 
Memudarkan lingkaran gelap
Penyerapan yang pantas

Oryn 5-in-1 Hydrabright Moisturizer
Pelembap Kulit Premium yang dijanakan dengan pelbagai bahan untuk memberi penghidratan kulit, mengurangkan tanda-tanda awal penuaan dan membantu untuk mencerahkan kulit.

5 Faedah Utama Oryn Moisturizer
Pelembap - Hidrasi
Serum - Pencerahan Kulit
Primer - Asas Lembut
Anti Penuaan - Menegangkan Kulit
Krim Malam - Kesuburan Kulit

Review saya
Saya guna semuanya dah lebih dari 2 minggu. Alhamdulillah memang banyak sangat perubahan.

Sebagai seorang ibu, kulit kusam dan lingkaran gelap bawah mata adalah masalah yang paling sukar untuk diatasi. Lepas guna set Oryn Skincare ni, kulit bertambah lembut dan lembap malah lingkaran gelap bawah mata pun semakin pudar.

Cara penggunaan
Cuci muka dahulu dengan Oryn Hydrabright Cleanser untuk hasil yang memuaskan. 
Kemudian oleskan Clear Gel for Acne di kawasan yang ada jerawat dan dark spots.
Akhir sekali sapu Oryn 5-in-1 Hydrabright Moisturizer ke seluruh wajah.

Oryn Skincare dengan baik hati nak beri percuma 100 Kit Percubaan (Trial Kit) yang mengandungi 3 hot items iaitu Oryn Moisturizer, Oryn Facial Cleanser & Oryn Clear Gel. Cara nak dapatkan Trial Kit ini mudah sahaja. Korang klik link di bawah 


Untuk maklumat lanjut, boleh layari akaun media sosial & laman web ORYN Skincare :

Facebook : Oryn Skincare
Twitter : @orynskincare

xoxo,
sheayang

35 comments:

  1. Replies
    1. kena cuba. boleh klink link wasap tu utk apply trial kit.

      Delete
  2. wahhhh kulit sis nampak cantik sangat!mcm kena cuba ja product ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cuba. local product yang really worth to try.

      Delete
  3. Teringinnya nak beli.. Tapi apa kan daya..kulit sensetif gila babas bunya.. Aci tak kalau nak try jugak?? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je nak try. kita ekzema kt tangan wak. so far pakai ni, kulit tangan tak efek pun. pernah try brand lain, kulit tangan jadi kering.

      Delete
  4. menarik..bukan senang nak cari produk yg sesuai dengan kulit kan. kena check betul2 bahan yg digunakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. ni siap tulis semua ingredients. takde sorok2 punya.

      Delete
  5. Nampak macam best aje brand ni.

    ReplyDelete
  6. Wah ada trial kit yer. boleh nak cuba nanti, best baca review produk skin care ni.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah jumpa yang serasi dengan kulit. Cantik packaging. Cleanser pon jenis pump. Senang sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur. Packaging dia pun mempengaruhi juga. Nampak international. Hihihi.

      Delete
  8. Nama brand pun macam best, orynskincare, vitamin memang elok untuk muka.. Boleh tengok feedback lain ni.. Menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik. Ada bau2 oren sikit tu yg letak nama Oryn. Hihihi

      Delete
  9. menarik produk ni...first time dengar tapi nampak effect lps guna..mmg best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serasi la dengan kita. Tak rugi cuba. Hihihi

      Delete
  10. Tak pernah lagi try produk ni. Macam best je. Nak survey la nanti

    ReplyDelete
  11. Ok nanti nak try dapatkan sample dulu . If ada keserasian boleh la teruskan pemakaian kan !

    ReplyDelete
  12. Eh ramai yang nk cuba, kita nk cuba jgk yang trial kit tu jugak haha. Memang gemas produk mcm ni sebenarnya. Selalu kerja luar ni tercari2 jugak

    ReplyDelete
  13. nampak macam baguslah skincare Oryn nie. nanti bolehl;ah cuba dekat kulit sendiri dan tengok hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far sesuai dengan kita. Boleh la kalau nak cuba kat kulit sendiri ye.

      Delete
  14. Produk kesihatan dan penjagaan untuk orang perempuan sekarang ni memang suka lah ada produk ni bagus sesuai untuk wanita asia hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanita asia ni kan memang suka mencuba. Untuk lelaki asia pun boleh try juga.

      Delete
  15. Kalau dah jumpa skincare yang sesuai dan sebati, elok amalkan agar kesannya lebih maksima. Bukan senang nak cari yang sesuai dengan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul. Memang susah nak jumpa yang sesuai dengan muka walaupun kulit takde problem sangat. Ni dah jumpa, okay la.

      Delete
  16. Macam best je skincare ni. Packaging dia lawaaa. Iza pantang sikit kalau skincare packaging lawa ni. Pastu benefit pun best memang terus teruja nak jugak.

    ReplyDelete
  17. Produk hydrating memang best kan kak. Nanti nak cuba jenama Oryn ni. Nak juga hilangkan mata panda ni. Hehehe

    ReplyDelete
  18. Salam, blogwalking here. done follow blog nie. nice skincare product kak. :)

    ReplyDelete
  19. Wahh.. byknya kelebihan produk oryn nie.. leh la AM cuba nnti..

    ReplyDelete