HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Thursday, April 26, 2018

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA


Bismillah.

Assalamualaikum & Hai gais.

Shea suka join giveaway tapi antara rajin dengan tak je la. Semalam entri giveaway Siqah, hari ni giveaway sahabat dia pula, Nadia. Sehati sejiwa betul dua-dua buat giveaway.

Dah double check dan sahih belum pernah join giveaway Nadia sebelum ni. Been informed tapi entah apa yang dok sibuk sangat sampai entri giveaway pun tak sempat nak tulis.

Tak nak cerita banyak dan korang pun bukan nak tau cerita Shea. Hihihi.


Klik banner untuk join ye korang. Dan sila baca syarat-syarat penyertaan seperti di bawah.

1. Follow Blog Nadiaizzaty
2. Follow Bloglovin' Nadiaizzaty (jika ada)
3. Follow Instagram @nadiaizzaty.nia
4. Follow new IG account @trulybynia
5. Tulis satu entri bertajuk "SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA (backlink ye)
6. Publish entri dan tinggalkan komen di blognya.

Simple, kan?

Okay now korang mesti nak tau hadiahnya kan?

Shea dengan besar hati nak listkan ada 7 pemenang bertuah dengan 10 hadiah.

1. New dUCk Scarf Matte Satin Silk & Korea Bookmark - 1 winner
2. Small Korean Purse & Korea Bookmark - 2 winners
3. Korean Socks & Fridge Magnet - 1 winner
4. Korea Bookmark - 3 winners

Giveaway ini akan berakhir pada 11 Mei 2018. Jadi korang kena cepat. Tulis dan post sekarang supaya tak lupa. Hihihi.

Selamat berjuang demi sebuah kemenangan!

xoxo,
sheayang

7 comments:

  1. Memang rajin buat giveaway ye. Bagus tu.

    ReplyDelete
  2. Sheayanggg ~ thank you tau sudi join.Good luck ya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you juga sebab buat GA ni. Hihihi.

      Delete
  3. Dari segmen yang sama. Good luck :) followed #109

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari GA yang sama, semoga berjaya dan semoga ada rezeki untuk kita semua..

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/spring-duck-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete