HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Monday, October 30, 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

Bismillah.

Assalamualaikum & Hai semua.

Fuh fuh. Kasi hembus-hembus sikit nak menang giveaway ni. Hahaha.

Belum apa-apa lagi dah poyo, kan. Eh, rasanya belum pernah join giveaway sepanjang mengendalikan blog ni. Ke ada? Ke lupa?

http://www.siqahiqa.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

Blog siqah ni memang antara favourite blog and the writer herself inspires me to write & read more and more. Tiap kali buka Instagram je wajib tengok instastory dia sebab selalunya dia akan update kat sana. And she is really good person. Kadang-kadang ada je benda yang aku tak faham pasal blogging, templates, books etc., aku tanya dia je. Ibarat google bergerak la juga dia ni. Orang selalu baca buku memang la banyak ilmunya. Aku senang banget sih ada sahabat seperti dia.

Eh, ni nak bodek ke acaner ni? Muahahaha.

Tapi serius, Siqah memang baik.

Berbalik kepada tajuk, giveaway ni dia offer 2 books & mystery gift uolls. Terus teruja, kan. Buku pun buku calang-calang authornya. Yasmin Mogahed tau! Lagi satu buku tu pula tajuk dia memang interesting sebab it teaches you 'How to be interesting'. Haaa... Kisahnya dah lama tak beli buku. Kalau dapat buku ni, Alhamdulillah memang rezeki la. Dapat la saya merealisasikan impian nak ada home library. Gittew.

Ada lagi lebih kurang 2 minggu untuk giveaway ni berakhir iaitu pada 12/11/2017. Pada yang masih belum mencuba, please give a try. Tak rugi pun, seronok kot. Klik je banner tu dan anda akan berada di alam blog siqah. Muahahaha.

Okay. Settle dah nak mengarut apa pun tak tau.

1. Follow Blog Siqah - DONE!
2. Follow Facebook Page Siqah - DONE!
3. Follow Instagram @haqisfila - DONE!
4. Komen pada mana-mana entri - DONE!
5. Copy banner & buat satu entri seperti tajuk di atas - TUNGGU NAK PUBLISH JE NI.
6. Publish entri & tinggalkan link - BAIKLAH.

Okay. Siqah dah halau. Marilah kamu join giveaway ini. Semoga berjaya pada semua.

XOXO,
sheayang

9 comments:

  1. Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Dah follow and all. Entri je tunggu nak up ye. Hihihi. Thanks sudi jemput. :)

      Delete
  2. Google bergerak. Hihi :D

    Thank you Shea support my first GA. Best of luck tau :)

    ReplyDelete
  3. all da best. im you #101's follower.

    do come visit n follow me too yaaa. hehe

    ReplyDelete
  4. hi... singgah sini sambil follow awak dari blog diarialialiyana.blogspot.my

    ReplyDelete