HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Friday, September 4, 2015

Jumaat hei hei

Bismillah.

Salam Jumaat readers.

Perghhh... Macam ramai je readers kan. Kui kui kui. Takpe, sesekali fefeeling jadi famous blogger. Tak kena bayar pun.

Maryam baru baik demam. Nasib baik demam cepat kebah. Saja biarkan dia aktif. Cuma selera makan dia agak kurang. Minum air pun sikit. Aku & husband ambil EL sehari je hari Rabu hari tu. Memang bersyukur gila demam dia tak panjang. Kalau tak, merangkak jugak nak mengira EL. Dah ler baru kerja. Huhuhu. Tapi untuk anak, cuti lama pun takpe. *mother's feeling*

Progress hidup ni macam biasa la. Ada turun naik. Kerja pun tak tentu. Kadang suka, kadang menyampah. Lagi-lagi dengan colleagues yang tak reti nak SENYUM. Susah agaknya? Ada emas mungkin dalam mulut dia? Cerita menyampah ni nanti la sambung. Sebab hari ni Jumaat kan. I just dont want to spoil my mood and reduce my pahala. Kui kui kui.
Esok cuti hei hei. Apa plan korang?

Nak balik kampung? Hati-hati drive. 
Nak pergi shopping? Hati-hati spend duit.
Nak pergi berkelah? Hati-hati keadaan sekeliling.

Tapi better stay inside je for this moment. Jerebu woi.

Pukul 12 tengahari pun nampak macam pukul 9 pagi. Tapi bila kat luar, bahang dia kemain.

Jaga kesihatan, minum banyak air kosong dan enjoy life!

XOXO,
sheAYANG