HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Friday, January 9, 2015

Terima Kasih 2014, Selamat Datang 2015.


Bismillah.

Alamak! Tertinggal keretapi.

Dah lebih seminggu tahun baru nak terhegeh-hegeh taip entri. Cari idea nak merapu.


To be honest tahun 2014 banyak meninggalkan kenangan pahit bukan bagi aku sorang tapi aku pasti buat orang lain juga. Cerita MH370 tak pernah basi sampai ke hari ni. Menjadikan kita rakyat Malaysia bersatu. Berita MH17 tambah menggemparkan. Kita pasrah dengan dugaan.

Itu baru hal negara, belum masuk hal jiwa raga, hal famili, hal kerja. Kan kan kan?

Tapi tipu la kalau dalam pahit tu ada juga manisnya. Aku delivered baby girl in August 2014. That's the most precious moment in life. Pastu, first year celebrate anniversary and birthday as a mother. The feelingggg... Fuhhh, cant tell la. Kena hadap sendiri baru dapat rasa.


Malam new year sempat bawak Maryam pergi meronggeng kat A'Famosa Cowboy Town. Ada New Year Party katanya. Entry fee RM15. Tahun depan tak tau la naik ke tak.

Apa yang best?

Ada bunga api la. Tu je. Ahahaha. Alaaa... Kat sini hari-hari ada bunga api, tunggu je la kat luar A'Famosa tu dalam pukul 10.45pm.

Maryam plak tengah bunga api dentum dentam boleh plak bantai tido. Kemain lena lagi, langsung takde terkejut2. Sabar je la. Anti klimaks betul anak dara sorang ni.

Ibu Babah Maryam

Ni je la rasanya gambar yang elok masa kat sana. Monopod ada tapi nak tangkap gambar tu punya la payah. Nasib ada kawan yang follow. Boleh la fefeling jadi model tak cukup tinggi jap.

Melalut sudah.

Bila masuk tahun baru, kalau tak cerita pasal azam, memang tak sah. Tapi nanti la dalam entri lain plak.

Tataaa...

Eh, Selamat Tahun Baru, korangggg.. Babai 2014.


XOXO, sheAYANG

4 comments

January 13, 2015 at 11:00 PM

Hi... selamat tahun baru. masa nu year ari tu pn saya n kwn2 g jenjaln mlaka, xplan pn... tetiba je redah drive ke sana..hehe.. oklah, dpt 1/2 day jln n mkn ikan bakar alai

Norsalihah

January 16, 2015 at 2:26 AM

selamat tahun baru :D

January 17, 2015 at 8:00 AM

Selamat Tahun Baru 😊😊

January 17, 2015 at 4:14 PM

Happy New Year Dear...Salam Perkenalan ya kisahpondokkecil.com

Post a Comment