HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Sunday, April 28, 2013

#2 : Gwiyomi

Aku baru lepas khatam tengok Gwiyomi dekat Keek.Nazim Othman punya pasal aku dah ketagih cari video Gwiyomi lain. Dari Elfira Loy punya sampai la ke entah siapa2 entah. Semua aku bantai tengok.

Aku tak nafikan seronok je tengok diorang buat aksi gitu sebab memang cute pun memasing. Terhibur la juga dari tengok orang bergaduh kat Facebook pasal parti itu dan ini. Eh!

Gwiyomi secara jujurnya bagi aku masih lagi sopan kalau nak dibandingkan dengan fenomena lain sebelum ni macam Gangnam Style dan Harlem Shake. Serius aku geli tengok Harlem Shake. Geli.

Mustahil untuk aku buat video Gwiyomi ni sebab takut ada yang muntah darah tengok nanti. Apapun, lets chill.


Regards,
sheAYANG