HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Monday, December 8, 2014

December, the month of happiness!

Bismillah.

Hi everyone!

Walaupun Malaysia kalah lawan Vietnam tadi, aku tetap up entry. Taknak cerita bola. Hehehe..

Macam tak sedar je tup-tup dah bulan Disember. Tahun depan dah masuk tahun 2015. Eh, taknak pergi tahun depan boleh?


Kenapa aku suka bulan doblas?

6 th  - Birthday sepupu aku
20th - Birthday sepupu aku
26th - Birthday aku
28th - Birthday sepupu aku

Best, kan?

Kami December babies sangat happy untuk meraikan hari jadi kami throughout the month. Para suami/tunang/pakwe, sila la berkelakuan sopan sepanjang bulan ini untuk mengelakkan mood swing. Kih kih kih...

Tapi masalahnya, ada tak sesiapa nak celebrate kitorang ni? :p

5 comments:

  1. Wahh..bestnya..boleh celebrate sama2 tu..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah klu ade yg sudi celebrate kn. Hehehe

      Delete
  2. my baby punye birthday 28 december..aaaaa..rasa mcm cepat plak die dah setahun.. me is crying ke hepiannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah... Dh setahun baby dia. Cpt besar ehhh...

      Delete
  3. mak oi ramainya celebrate besday!

    ReplyDelete