HOME DASHBOARD INSTAGRAM TWITTER FACEBOOK PARENTING

Friday, December 5, 2014

Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman

Bismillah.

Amboi. Join segmen. First time chuols. Sebelum ni kena tagged untuk Liebster Award je. Oleh kerana blogger kat Malaysia ni peramah lagi baik hati, apalah salahnya kita kasi support sikit.

Nanti bila turn aku buat segmen, harap-harap ada yang join. Kalau tak, memang malu oiii.   Ahahaha...


Cik Iman ni pun aku baru kenal. Baik orangnya macam aku jugakkk... Ehehehe... Kasi up diri sendiri supaya orang meluat. Boleh tengok gelagat Imam Jr since Cik Iman ni aku boleh kategorikan sebagai Mommy Blogger. Gittew...

Aku ni entah bila nak update pasal Maryam. Entry experience masa deliver pun pending lagi. Eheks...

Eh. Terbebel sudah. Jadi, ayuhlah blogwalk until mencari teman. :)

Jadi, saya tag saya tag saya tagggg....

Done! :)

XOXO,
sheAYANG

21 comments:

  1. Sempat pulak dia puji dia *kembang hidung sikit wakakakaka*

    Thanks masuk segmen <3

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Says dah terjah. Terima kasih sudi drop by blog ni.

      Delete
  3. Hai.. Salam kenalan.. Done folliw sini no. 64
    Klu sudi jom follow me back.. Leh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ina bw :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini :D

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. dr segmen yg sama. Selamat berkenalan :-)

    Jemput singgah blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  10. Datang bw dan follow 74+ :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  11. singgah from the same segmen ;)

    colourfulliferainbow.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  12. datang sini sambil follow ;D jum singgah blog sy pulak http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama follow #76 :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  14. datang melawat... dari segman yg sama...

    http://bicarainnadisini.blogspot.com/2014/12/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen sama sini :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-blogwalking-kaw-kaw-bersama-cik-iman.html

    ReplyDelete